Aleksander Frimo Melås (20) er nå i Winterberg, Tyskland og forbereder seg til VM i aking den 26. Januar. Aleksander er fornøyd med starten av sesongen, men etter jul har ikke alt gått etter planen. Nå er han klar for å vise at han har noe i dette selskapet å gjøre.

Aleksander Melås på start i forrige Nations Cup i Sigulda
« 1 av 3 »

– Sesongen startet bra, i USA og Canada. der la jeg ned flere uker og veldig mange turer. I denne perioden trente jeg med det canadiske laget og de hjalp med å pushe på for å få mange turer og mere erfaring i banene. Dette resulterte i at jeg klarte å kvalifisere meg til 2 av verdenscupene, noe jeg er svært fornøyd med, Sier Aleksander.

Videre forteller han at i de to konkurransene etter jul har han veltet i begge kvalifiserings-konkurransene, og at det gir han en iver etter å kjøre fort i VM. I Sprint VM håper han at han kan levere en god tur, hvor han kan bevise at han føler seg trygg på kjelken. Fokuset vil være å ligge bra, og godt nede forteller han.

I VM er målet å kvalifisere seg til andre omgang, noe som krever at han kommer i mål med en bedre plassering enn 25. plass. Aleksander er klar over at Winterberg er en bane hvor starten er viktig. Han forteller at han ikke er blant de raskeste på start, men at han håper han kan finne godfølelsen på kjelken, og kjøre inn igjen noe av tiden han taper i starten.

 

 

Konkuransene kan sees på FIL sine hjemmesider

 

 

Vil du prøve aking?

Nybegynnerkurs i aking.

Vil du prøve skeleton?

http://www.nabsf.no/nybegynnerkurs-i-skeleton/

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.