Åshild Høva Sporsheim ønskes velkommen som ny generalsekretær i Norges Ake-, bob- og Skeletonforbund.

«Det er med stor ydmykhet jeg tiltrer i stillingen som generalsekretær og prosjektleder i NABSF. Jeg er veldig motivert og gleder meg veldig til å starte i jobben på mandag. Hovedfokuset fremover vil være å øke aktiviteten og rekrutteringen til grenene, og det gjerne gjennom nye aktiviteter og på nye arenaer. Samtidig fortsette den gode utviklingen og arbeidet som er nedlagt i forbundet.»

Åshild Høva Sporsheim

Janne Krågå, tidligere generalsekretær starter å arbeide i Norges Danseforbund. Forbundet ønsker å takke henne for det arbeidet hun har lagt ned og samtidig til lykke med veien videre.

Åshild sin kontaktinformasjon:
aashild@nabsf.no
+47 997 03 752

Forbundets administrasjon består og av utviklingskonsulent Malin Strømsmo Anthonsen (malin@nabsf.no).

«Tiden i NABSF har hatt en bratt og positiv lærekurve, og jeg gleder meg til å se hva Åshild kan få til videre i denne stillingen. Norsk idrett og dens utviklings er viktig og kanskje særlig i den situasjonen vi står i nå. Jeg og Åshild kommer til å ha nær kontakt i tiden fremover for å sikre en god overgang og ivaretakelse av de prosjektene som er satt i gang. Ønsker og å takke alle de som har vært med å å gjøre de to siste årene til en fantastisk reise. Tusen takk!»

Janne Krågå
På bildet: Åshild Høva Sporsheim, generalsekretær og prosjektleder NABSF

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.