De to første verdenscupene for sesongen 2019/2020 ble i helgen avholdt i Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Guro Frønsdal imponerer med femte og tredje plass.

På første plass etter første run

Guro valgte å gjøre andre verdenscup for sesongen ekstra spennende da hun etter første runde lå på første plass. Det er sterke og rutinerte utøvere med i gamet og britiske Corie Mapp og kanadiske Lonnie Bissinnette kjørte en bedre andre run og Guro endte opp på tredje plass. Dette er dog meget imponerende da sistnevnte er nåværende verdensmester.

Foto: Girts Kehris | IBSF

Verdensmesterskapet i 2020 på hjemmebane

Den 24. og 25.mars 2020 skal Guro Frønsdal representere Norge og det på hjemmebane. Guro er verdens beste kvinnelige parabob utøver og ranket som nummer 3 i verden uavhengig av kjønn. Turen i førsteomgang går til Oberhof for verdenscup race tre og fire, vi ønsker henne lykke til.

https://www.facebook.com/events/707316446410532/

Mottar ikke stipend fra Olympiatoppen

Til tross for å være verdens beste kvinne i sin gren mottar ikke Guro utøverstipend denne sesongen fra Olympiatoppen. Generalsekretær i forbundet, Janne Krågå kommenterer med følgende

«Vi søkte og etter avslaget klaget vi på denne beslutningen. Vi fikk igjen et nei. Det er trist å se at en så sterk organisasjon som Olympiatoppen, som også tildeler for Stiftelsen VI ikke klarer å ivareta hele den norske verdenstoppen»

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.