30.-31.mars avholdes verdensmesterskapet i para bob i Lake Placid og norske Guro Konstanse Frønsdal representerer Norge!

Guro har vært gjennom en full sesong med World Cups og har bevist nettopp hvorfor hun skal representere Norge under VM, hun endte på en 4.plass sammenlagt som en av få kvinner.
I fjor endte Guro på en 5.plass sammenlagt og tok med seg en bronse i VM som ble avholdt i Lillehammer Olympiske Bob og Akebane.

Guro som er medlem av Torshov Bobteam skal i Lake Placid ned en bane på 1455 meter og blir ansett som helt unik på grunn av dens teknisk vanskelige utforming.
En utfordrende og morsom bane når man først knekker koden.

 

Vi ønsker Guro Konstanse Frønsdal lykke til i det kommende mesterskapet.
For å støtte Guro økonomisk i veien mot VM kan du Vippse store og små beløp til: 97671767 v/Siri Malene Valle. Alle bidrag settes pris på!

Facebook siden til Parabob Norge

Hva er Para Bob  og hvem kan utøve sporten?

En sport som er meget godt egnet for de fleste mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det finnes noen krav (krav som går på egen og andres sikkerhet) for å få lov til utøve denne sporten, noe som dessverre betyr at sporten ikke kan utøves av alle med nedsatt funksjonsevne.
Personer med ryggmargskader og personer som er ben/fot amputert er særlig innenfor målgruppen til å utøve para bob. Også andre diagnosegrupper er aktuelle, så lenge man oppfyller kravene gitt av IBSF (det internasjonale forbundet).
Du kan lese mer her om para sporten og hvilke krav, regler som gjelder (på engelsk).

 

For kontinuerlige oppdateringer om mesterskapet følg forbundet på facebook:
NORWAYSLIDING FACEBOOK

Instagram
@NorwaySliding
@ParasportNorge

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.