Her kan du lese julehilsen fra presidenten i Norges Ake-, Bob- og Skeletonforbund, Eirik Lundemo

Kjære Ake-, Bob- og Skeleton venner!

Nytt år er lagt bak oss, fortsatt med COVID restriksjoner og begrenset mulighet for aktivitet. Det så ut til å åpne seg litt, men så er vi jammen meg i gang igjen, dessverre. Dog utfordringene så har det blitt jobbet godt både på klubb og forbundsnivå for å holde aktiviteten oppe og begrense skadevirkningene.

Det er gjennomført EC i bob og skeleton inneværende år. Slike arrangementet koster, både økonomisk og personellmessig, og da er det viktig at vi klarer å dra læring ut av disse slik at vi blir enda bedre på arrangementssiden. Ambisjonsnivåer er fortsatt at vi strekker oss etter større arrangementer som kan gi både oss og banen bedre vilkår på sikt.

Vil benytte anledningen til å rette en stor takk til de som bidro her!

Det er gledelig at vi har fått flere store arrangementer i tiden fremover. Det første som treffer oss (hvis COVID vil) er VM i para bob 2022. Videre så er vi tildelt Jr. VM i aking i 2024. Prosjektgruppen for sistnevnte arr. er allerede i gang med planleggingsarbeid og budsjettering. Spesielt viktig blir det for oss å vise at vi er i stand til å gjennomføre disse på en god måte. Man har lekt litt med tanken på WC bob og skeleton, men da må vi få på plass en del ting først både fra forbundet og banen sin side. Godt samarbeid blir nøkkelen til suksess og som ett lite forbund så blir alle nødt til å bidra her.

Idrettslig så vil jeg benytte anledningen til å gratulere Emma med WC deltagelse. Det var også veldig gledelig at vi hadde to to-er bob, en i herreklassen og en i dameklassen under EC på hjemmebane. Så er det bare å legge ned timer med trening både på og utenfor banen for å nå nye mål. 
NM vinnerne fortjener også heder og glede!

Vi har fått til ett meget godt samarbeid med Olympiaparken og LOBA.  Til info så kjører vi månedlige møter der vi fortløpende tar tak i arrangementsforberedelser og andre gjøremål som ligger i grenseland mellom sport og bane. Prosjekter som står for døren er styrket bemanning i banen og videosystem med mulighet for streaming blant flere.

FN bærekrafts mål viser seg å bli viktigere og viktigere. Idretten er intet unntak. Til info så har vi fått vår egen bærekrafts ambassadør i forbundet som vil bli viktig for oss i den videre prosessen fremover. Josefine i styret, vil komme tilbake med mere info etter hvert.

NIF er nå inne i en fase der man ønsker å få folk tilbake til idretten. Dette vil vi følge opp fremover. Dog så satte ny nedstenging kjepper i hjulene for flere aktiviteter den kommende tiden. Vi får bare avvente å se hva vi får til. Åshild bidrar med stor energi og følger opp dette forløpende.

Med disse ord ønsker jeg alle en riktig

GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

Eirik Lundemo

President NABSF

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.