Etter en lang periode i St.Moritz har Vilde og Emma kommet seg hjem igjen til Norge og ikke minst tilbake på skolebenken. De kan begge se tilbake på to uker med sliding-glede, nye erfaringer og ikke minst nye vennskap fra hele verden.

Hovedbasen til ungdoms-OL var Lausanne, men den berømte håndlagde banen er plassert i St.Moritz ca. 3 timer unna. Aking, bob, skeleton og skøyter hadde sin base her.

I et intervju med Olympiatoppen sier trener Karoline Frimo Melås og Våril Tangnes følgende;

– Jeg synes det er helt utrolig å være her, sier Våril Tangnes. – Det er en stor opplevelse å få være med på noe så stort og være en del av troppen i ungdoms-OL. Det er jo dette som har vært mitt store mål i fire år, så nå skal jeg bare lære mest mulig, gjøre det best mulig og ta med meg mye selvtillit hjem igjen.

Våril Tangnes; https://www.olympiatoppen.no/om_olympiatoppen/aktuelt/page9844.html

«Fokus på helheten – ikke plasseringene«

– Jeg tror verken trenere eller utøvere i så ung alder klarer å se helt for seg hva man går til selv om vi er veldig godt forberedt. Forhåpentligvis kan Våril lære litt av mine erfaringer, slik at hun får et minneverdig mesterskap.
– Våril er ganske lik meg, så jeg har vært veldig oppmerksom på at hun skal være ute og snakke med de andre deltakerne, og være med på de sosiale arrangementene også. Det mistet jeg selv i mitt ungdoms-OL, og til syvende og sist er det ikke nødvendigvis plasseringene man husker, men helheten i det å delta på et ungdoms-OL.

Karoline Frimo Melås; https://www.olympiatoppen.no/om_olympiatoppen/aktuelt/page9844.html
Foto: Janne Krågå

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.