I uke 8 kommer verdens beste parabobutøvere til Lillehammer for å konkurrere om VM medaljer. Det vil komme ca 20 utøvere fra ulike nasjoner.

Parabob er en sport som er meget godt egnet for de som ønsker å oppleve fart og spenning kombinert med sport. I parabob konkurreres det i en og samme klasse, menn og kvinner. Utøverne blir «skutt ut» fra start ved hjelp av en katapult. Det internasjonale forbundet, IBSF, stiller med monobober og bobene blir trekt mellom utøverne. Følgende konkurranser gjennomføres for parautøvere: Norges cup, Norgesmesterskap, World Cup, Europamesterskap og Verdensmesterskap.

Programmet er som følger

Tirsdag 22.feb – fredag 25.feb er det trening fra kl 08.30

Lørdag 26.feb kjøres de to første omgangene. Start 1.omgang er kl 08.30

Søndag 27.feb kjøres de to siste omgangene. Start 3. omgang er kl 08.30

Vi fyrer opp bålpanner og serverer gratis pinnebrød og saft til publikum

Velkommen til en fartsfylt og spennende helg i Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane

NABSF jobber for å videreutvikle sporten i Norge. I samarbeid med klubber vil vi satse hardt for å skape et tilbud som passer for flere utøvere. Ta kontakt med oss hvis du synes dette ser spennende ut, så skal vi legge til rette for at du skal få prøve ut: office@akeogbobnif-idrett-no

Her kan du se et klipp fra YouTube kanalen til IBSF fra det siste verdensmesterskapet som ble avholdt i Lillehammer i 2018.