I dag kjørte herrene sin første verdenscup i aking og sprint cup i Igls Østerrike.
Det ble en god og dårlig start for de to norske herrene.

Jo Alexander gjorde en god jobb i årets første WC.

Jo Alexander gjorde en god jobb i årets første WC.

Jo Alexander Koppang kom på en 15. plass i Verdenscupen og en meget god 5. plass i sprintcupen og ligger dermed på 8. plass total i verdenscupen. Hovedtrener Bengt Walden sier at Jo Alexander ikke kjørte helt optimalt og har en hel del mer i seg. Igls har vært en av de vanskligste banene å prestere i så dette var et steg i riktig retning.

Thor Haug Nørbech veltet i siste kurve i første omgang i verdenscupen men kom i mål, så han fikk kjørt andre omgang hvor han beviste at utstyr og farten er inne ved å kjøre ned på 5. beste omgangstid.
Dette er gode indikasjoner på at den jobben som er gjort i sommer er riktig. Samt at Jo Alexander også hadde 5. og 3. beste starttid under WC.
Sprint Cupen er et format hvor tiden først starter ved det som normalt er første mellomtid. For menn er dette ut kurve 3 i Igls.

Vi har slitt med jevnheten da vi har testet mye nytt utstyr. Idag fikk vi mange gode svar både på utstyr og kjøringen. Jo Alexander sitt sprintresultat og Thor sin andre omgang viser at vi har farten som trengs for å hevde oss. Vi kjemper videre neste uke i Lake Placid, sier hovedtrener Bengt Walden.

Resultater WC 1 Igls

Resultater sprintcup Igls

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.