Akeutøver Aleksander Melås (Lillehammer Akeklubb) og skeletonutøver Elise Nilseng Barben (Lillehammer Skeletonklubb) har valgt å legge opp i sine respektive grener.

Forbundet kan meddele at to av våre landslagsutøvere har valgt å legge opp. Vi ønsker å takke for innsatsen og flott representasjon gjort av både Elise Nilseng og Aleksander Melås.
Vi håper de ønsker å bidra videre i miljøet med den kunnskapen de begge har opparbeidet seg gjennom årene som aktive utøvere.

Aleksander Melås

Aleksander Melås ønsker å rette en stor takk til sine samarbeidspartnere gjennom sin idrettskarrière innen aking. Uten disse ville ikke hans satsing vært mulig.

Jeg ønsker å rette en stor takk til Akeforeningen i Oslo, Lillehammer Akeklubb, JOTO Renhold og Skadedyrservice AS og Rolfsen & Juell for deres bidrag og støtte. Takker forbundet for tilrettelegging, koordinering og bistand de foregående årene. Uten disse aktørene hadde jeg ikke kunne satse i verdens cup sirkuset. Alle som har bidratt som trenere eller støtteapparat på og i banen takker jeg også og Lillehammer Olympiske bob og Akebane som legger tilrette for. Jeg har tatt denne vemodige avgjørelsen da jeg har mangel på motivasjon til trene. Jeg er alene som norsk utøver i verdens cup sammenheng, og dette sammen med uforutsigbarheten i bl.a. økonomisk støtte har gjort det utfordrende for meg å tørre å satse. Ved å ikke ha enklere tilgang til nødvendige ressurser, f.eks. en trener, skaper dette en usikkerhet som ikke er egnet når man ønsker å satse i verdenstoppen. Jeg ønsker videre å påpeke alt det idretten generelt og ake-idretten har lært meg. Om man jobber hardt nok for det kan man få det til. Jeg setter stor pris på de vennskapene og erfaringene jeg har fått nasjonalt og internasjonalt. Fremtiden er noe usikker, men kommer til å jobbe og etterhvert ta meg en utdanning. Ønsker å fortsette å bidra inn mot ake-miljøet og jeg vil fortsatt være å finne i Lillehammer Olympiske Bob og Akebane i kommende sesong.

Elise Nilseng Barben

Skeleton utøver Elise Nilseg Barben legger opp etter en tøff sesong.

Jeg er evig takknemlig for alt idretten har gitt meg. Jeg har lært utrolig mye, om meg selv, om idretten og om trening. Jeg har vokst masse, opplevd mestring, nedturer og oppturer. Det siste året ble preget av en god del nedturer, ensomhet og tvil. Med dette måtte jeg ta en vanskelig beslutning, og jeg bestemte meg for å gi meg som aktiv skeleton utøver. Et nederlag for min del, men realiteten slo meg hardt og det var for det beste. Jeg vender meg mot nye eventyr, nye muligheter og nye mål. Jeg tar med meg alle gode vennskap, utrolige gode minner og kunnskap.

Categories:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.