Verdens beste kvinnelige parabob utøver trenger din bistand, og har derfor opprettet en spleis på spleis.no, link litt lengre ned i artikkelen.

Tekst fra spleis.no:
Pengene som samles inn går til utgifter i forbindelse med trening og konkurranser i løpet av sesongen.

Guro Konstanse Frønsdal mangler 50.000 kr for å fullføre 19/20 sesongen. Den 7. og 8. verdenscupen starter allerede 2. februar i Lake Placid, USA.

I fjor kjørte hun inn til en 4. plass i VM i Lake Placid og endte på en 4. plass på verdenscup rankingen. Året før fikk hun 3. plass i VM på hjemmebane.

Pga manglende midler denne sesongen har det blitt lite trening og varierende resultat så langt. Foreløpig ligger hun på en 8. plass på rankingen. Klarer hun å samle inn nok penger til å fullføre sesongen blir målet topp ti på rankingen og topp seks i VM i Lillehammer 25. og 25.mars 2020.

Ingen bidrag for små, ingen for store. For eventuelle bedrifter som har lyst å sponse kan de også ta kontakt med Norges Ake- Bob- og skeletonforbund; office@nabsf.no. 

Parabob utøver Guro Konstanse Frønsdal. Foto: Girts Kehris

Categories:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.