Det nærmer seg for akegutta. Jo Alexander Koppang kjørte en god første omgang og var på 5. plass halvveis i konkurransen. koppang i konigssee I første omgang var det ingen perfekt start for Jo, men god kjøring gjorde at forhåpningene foran andre omgang var store. En litt for høy utgang i kurve 10 i andre omgang gjorde at kanten før kurve 11 kom litt for nærme og feilene forplantet seg videre nedover. Sluttresultatet ble en 17 plass.

Thor Haug Nørbech har kjørt veldig bra på trening denne uken, men som forrige helg ble viljen i første omgang for stor og i en hundredels idrett kan du ikke gjøre store feil før du havner langt bak. Andre omgang ble en opptur med 10 beste omgangstid. Sluttresultatet ble en 29 plass.

Thor og Jo har god fart på kjelkene og kjører tidvis meget godt. Starten på sesongen har vært litt tung, men de har farten som skal til for å være med å kjempe om de øverste plasseringene. Dette lover godt foran neste helgs WC i Calgary.

Imorgen er det klart for Gry Martine Mostue sin WC debut.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.