I uke 2 og 3 fikk to av våre norske juniorer oppleve en av verdens raskeste baner i st. Moritz i Sveits. Her deltok de i en internasjonal treningsuke og en juniorverdenscup, som også er kvalifiseringskonkuranse til ungsoms OL i nettop denne banen i 2020.

 

 

 

 

 

 

 

De norske utøverne viste absolutt at de har noe i junior verdenscupen å gjøre, og at hvis det blir lagt ned nok, og riktig innsats denne og neste sesong, er det absolutt muligheter for å vise seg frem i februar neste år også.

 

 

 

 

 

 

 

Junior A utøver i dameklassen, Våril Tangnes (16) slo til med en 7. plass etter første omgang. I andre omgang ville hun litt for mye, og en tidlig feil gjorde at hun tapte mye tid å kjørte 26. beste omgangstid. Sammenlagt endte hun på en fin 19. plass, noe hun kan være godt fornøyd med.

 

 

 

 

 

 

 

I Junior A klassen for herrer stilte Joakim Klaastad (13) som årets debutant. Joakim kom i mål to turer, med 40. og 33. beste omgangstid, og en fin 38. plass som sammenlagt plassering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med på turen var også trener Per Klaastad.

 

NABSF er fornøyde med prestasjonene, og håper utøverne har hatt en morsom og lærerik tur!

 

 

 

 

 

 

 

Tusen takk til det svenske laget, for godt samarbeid!
RESULTATER:

Resultater Junior A Damer
Resultater Junior A Herrer

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.