På denne siden presenteres landslaget som representerer Norge internasjonalt i aking, bob og skeleton.
Både på junior og senior nivå. Ønsker du mer informasjon send en mail til: office@nabsf.no


Alexander er ny i Skeleton sporten sammenlignet med sine konkurrenter i verdens cup sirkuset. Han har klart å gjøre seg sterkt bemerket i sporten du siste seks sesonger til tross for skader.
Ble inspirert av sin mor til å prøve denne sporten grunnet sine raske start egenskaper, og gjorde seg raskt bemerket i sporten på grunn av dette.
Alexander kom raskt inn i sporten da han fikk bruk for sine sprint egenskaper fra friidretten som han var aktiv i fra han var 13 år og tok flere nasjonale mester titler. Han fortsatte sine utvikling etter han begynte å studere ved universitetet Dalhousie i Halifax, spesielt på 60 meter, denne erfaringen har vært viktig for suksess innen Skeleton. I 2015 satte han start rekord i is huset som mange av verdens beste utøvere har prøvd seg på, og den står fortsatt. Han har etablert seg som en av de raskeste i verden på start etter OL i sør Korea. Han har en reel mulighet for medalje i neste OL i Beijing 2022. I de kommende neste 3 år vil han fokusere sterkt på kjøring da dette er hans svakeste punkt i øyeblikket. Ved å klikke deg inn på «internasjonal profil» vil du finne oversikt over alle internasjonale resultater.

Guro Konstanse Frønsdal
Torshov Bobteam

Parabob utøver og verdens beste kvinne i parabob per nå, fjerde beste i verden uavhengig av kjønn (i parabob kjører kvinner og menn i samme klasse!). Guro har tatt parabob sporten med storm og viser en usedvanlig pågangsvilje. 3.plass i VM i sesongen 2017/2018 og 4. plass i VM i sesongen 2018/2019. Ved å klikke deg inn på «internasjonal profil» vil du finne en oversikt over alle hennes internasjonale resultater.


Emma Brumoen
Troll Bobteam Hunderfossen

Emma er monobob utøver og går på idrettslinjen på Gausdal Videregående Skole. Hun konkurrerer i juniorklassen og tok en imponerende 10.plass under ungdoms OL i St.Moritz i 2020. Under kvalifiseringen på hjemmebane endte hun på henholdsvis 7. og 6.plass. Emma har stort potensialet som monobob utøver og arbeider for å en dag representere Norge i OL.