Alle verdenscupene i alle grener er gjennomført og Norge har vært representert og kvalifisert til en rekke av de.

Aking Senior

Aleksander Melås har reist sammen med sin trener Ivars, og har samtidig fått god hjelp fra det kanadiske laget på trening. Gjennom sesongen har han kvalifisert seg til verdenscup i Whistler og Lake Placid.Sammenlagt endte Aleksander Melås endte på en 38. plass sammenlagt i verdenscup sammenheng.

I VM kom han på 28. plass, mens han kom på 9. plass i U23 VM.

.
.
.
.
.
.
Aking Junior

Våril Tangnes, Joakim Klaastad og Vilde Tangnes har representert Norge internasjonalt. Prestasjonene har vært over all forventning for våre junior deltakere, og vi har troen på at utøverne vil vise verden at Norge kan være med helt i toppen i internasjonale konkurranser fremover.

 

.

.

.

.

.
.

.

Bob Toer

I Bob har Carl Oscar Nagell deltatt i to Europacuper, med Thor Nagell som bremser. Begge europacupene var i Altenberg som er en teknisk vanskelig bane. Han kjørte seg inn til hhv. 23. og 21. plass i disse konkurransene.

Parabob

Våre parabobutøvere har virkelig vist seg frem denne sesongen, med 3 pallplasseringer. Guro Konstanse Frønsdal som hare kjørt alle 10 verdenscupene denne sesongen endte på en 4. plass i sammenlagt cupen. Neste stopp for Guro Konstanse Frønsdal er VM i Lake Placid 30.-31.mars 2019.

.

.

.

.

.

.

Skeleton

Våre skeletonutøvere Alexander Hanssen og Elise Nilseng Barben har representert Norge i Europacup, EM, Intercontinental cup og Verdenscup.

Alexander har ligget jevnt rundt 20. Plass og endte på en 23.plass sammenlagt i verdenscupen, mens Elise har tatt med seg en 19. plass i junior VM og 22. plass i Europacup som sine beste plasseringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå gjenstår VM i Skeleton for Alexander Hanssen som avholdes i Whistler den 7.mars.

Norgesmesterskapet i aking, bob og skeleton avholdes i Lillehammer Olympiske Bob og Akebane den 2.-3.mars 2019!

Praktisk informasjon om Norgesmesterskapet 2019
Kvalifiserende konkurranse, fredag 1.mars klokken 18:00-20:00
Norgesmesterskap, lørdag 2.mars klokken 09:00-14:00
Norgesmesterskap junior klasser, søndag 3.mars 09:00-14:00
Facebook arrangement

Tags:

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException Subcode: 464
Kommende arrangementer

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.